вівторок, 19 вересня 2023 р.

ОЛІМПІЙСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ.

    Традиційно на початку нового навчального року в нашому ліцеї було проведено "Олімпійський тиждень", у рамках якого організовано чимало цікавих заходів.

  До проведення "Олімпійського тижня" долучилися учні початкових класів. Вони взяли участь у конкурсі малюнку на спортивну тематику" Ми за здоровий спосіб життя". Учні демонстрували своє вміння малювати та фантазувати. У 1- 2 класах були проведені години спілкування "Мій товариш - спорт!" На уроках фізкультури маленькі школярики знайомились з різними видами спорту та виконували зарядку під музичний супровід. Також у класах були проведені олімпійські уроки, на яких учні мали змогу більше дізнатися про історію виникнення олімпійських ігор, видатних спортсменів та Олімпійських чемпіонів України.

  Весело, цікаво і завзято пройшли змагання між учнями 4-х класів та веселі старти між учнями 3-х класів. Третьокласники також показали свою витривалість у змаганнях із шахів. Хороший настрій та масу позитивних емоцій отримали діти під час рухливих перерв та ранкової зарядки.

  Родзинкою Олімпійського тижня стало проведення естафети між учителями та учнями 4-х класів.

  Тиждень пройшов цікаво, ефективно та корисно. Веселими і задоволеними залишилися всі учасники змагань. Ми ще раз переконались, що в нашій школі вчаться сильні, спритні і сміливі учні.

                       


















Немає коментарів:

Дописати коментар