неділю, 14 квітня 2024 р.

Наша гордість!

Ми - дружні, спритні, сильні!
10 квітня відувся відкритий чемпіонат Володимирецької територіальної громади з легкої атлетики серед дівчат та юнаків. Наші учні приймали активну участь у змаганнях. І нам є ким пишатись! Наші юні чемпіони вибороли 8 медалей! Переможцями стали:
Римар Михайло Дмитрович - ІІ місце (біг 60 м.);
 ІІІ місце (стрибки у довжину з місця).
Чугай Ольга Анатоліївна - ІІІ місце ( біг 60 м.);
ІІІ місце  (стрибки у довжину з місця). 
Богдан Дарія Олегівна - І місце ( біг 200 м.)
Кашуба Андріана Тарасівна - ІІІ місце ( стрибки у довжину з місця).
Наконечний Сергій Сергійович - ІІ місце (стрибки у довжину з місця).
Підвишенна Меланія Денисівна - ІІ місце (стрибки у довжину з місця); 
І місце ( біг 60 м.)
Кладько Дарина Сергіївна - ІІІ місце ( біг 200 м.)
Гарбар Ілля Анатолійович - ІІІ місце (біг 200 м.)
Наші юні спортсмени - це наша гордість!
Ми захоплюємось ними, підтримуємо та щиро радіємо!

четвер, 22 лютого 2024 р.

ЦІКАВО І КОРИСНО!

 Фізична активність завжди пов'язана з різноманітними перешкодами і труднощами. Справляючись з ними, дитина піднімає самооцінку і гордість за свої досягнення. Стає поки ще маленьким, та все ж чемпіоном. 

Виконуючи різні фізичні вправи, учні вихлюпують накопичену енергію, при цьому заряжаючись позитивними емоціями і відмінним настроєм.







суботу, 23 грудня 2023 р.

ВПРАВИ З М'ЯЧЕМ.

 Вправи та ігри з м'ячем мають особливу цінність для дітини. Вони розвивають спритність, координацію рухів, швидкість реакцій, окомір, орієнтування в просторі, регулюють силу та також впливають на її емоційний стан. Саме тому на уроках фізичної культури проводяться різноманітні вправи та ігри з м'ячем. Діти заряджаються позитивними емоціями та відмінним настроєм.




















четвер, 7 грудня 2023 р.

"КОЗАЦЬКІ РОЗВАГИ"

 До Дня Збройних сил України на уроках фізичної культури пройшли "козацькі розваги", метою яких було  розширювати знання учнів про спортивні традиції, національні забави українського народу; сприяти патріотичному вихованню кожного учня, осмисленню себе, як частини великого українського народу; розвивати фізичні якості дітей, спритність, кмітливість.

Діти постаралися на славу. Тож кожне змагання точилася справжня боротьба, однак атмосфера змагань була дружньою та натхненною! 













понеділок, 27 листопада 2023 р.

Стрибкові вправи.

 На уроках фізичної культури здійснюється різнобічний підхід до формування різних видів рухових навичок у дітей, зокрема, стрибків. Вправи на стрибки позитивно впливають на організм дитини. Стрибки сприяють зміцненню м'язів та удосконалюють координацію рухів, розвивають спритність і сміливість.  Різноманітні  вправи на стрибки діти виконують залюбки!